Enter your keyword

Termeni si Conditii

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care îşi derulează operaţiunile pe site.

Produsul va fi livrat clientului în sistem de curierat door-to-door către client sau poate fi ridicat de la sediul Fundației Rafael, din Codlea, județ Brașov, str. Libertății, Nr. 22A conform opţiunii clientului.

Atelierul Protejat Rafael va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare. Atelierul Protejat Rafael va efectua livrarea produselor şi prestarea serviciilor numai pe teritoriul României.

Clientul/utilizatorul poate efectua comenzi pe site, prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături. Finalizarea comenzii efectuându-se prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Disponibilitatea produselor va fi comunicată telefonic sau prin e-mail. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea comenzii, implicit nici rezervarea automată a produsului.

Plata se comenzii se poate face:

  • Ramburs integral prin plata către curierul care livrează produsele comandate.
  • Transfer bancar în contul Atelierul Protejat Rafael deschis la BCR Codlea (lei): RO94 RNCB 0054 0901 1247 0006.
  • Plata numerar la Centrul de Zi Rafael în momentul ridicării produsului.

 

La comenzile peste 150 lei transportul este gratuit!

La comenzi până în 150 lei transportul este suportat de către client la primire şi costă 15 lei!

Transportul se va realiza prin curierat rapid.

 

Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Atelierului Protejat Rafael, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Promoţiile/ofertele prezente pe site sunt valabile într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil.

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezintă defecte de fabricaţie, puteţi solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 48 de ore din momentul în care l-aţi primit.

Reclamaţiile privind deficientele produsului/produselor achiziţionate pot fi făcute la următoarele adresa de e-mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor/a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă transmisă prin e-mail.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care am fost informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Fundației Rafael, jud. Brașov, loc. Codlea, str. Libertăţii, Nr. 22A fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în aceleaşi condiţii în care a fost primit, nu este deteriorat şi nu prezintă semne de uzură. Este important să luaţi în calcul că prin natura lor, obiectele lucrate manual pot avea mici imperfecţiuni (mici zgârieturi sau deteriorări ale materialului). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.

 

Pentru returnarea produselor comercializate de Atelierul Protejat Rafael ne puteţi contacta telefonic la numărul 0799.727.276.

Share