Sacoșe de cumpărături create în Atelierul Rafael

Fundația Rafael s-a dezvoltat frumos de la an la an, diversificându-și continuu paleta de produse și servicii oferite, iar în Atelierul Rafael fiind mereu activitate intensă. Acolo puteți întâlni multe mâini harnice și suflete care lucrează cu recunoștință, din pasiune și cu dorința de a face lumea în care trăim măcar puțin mai primitoare. Așa se face că pe lângă lumânări, tablouri, cutiuțe cusute, felicitări și alte produse pe care le facem încă de la înființare, astăzi avem și produse noi cum ar fi: tricouri personalizate, medalii, cupe sau sacoșe de cumpărături despre care vă voi vorbi mai pe larg în acest articol.

.

Plasele noastre de cumpărături sunt create din materiale de calitate, fiind foarte rezistente și viu colorote. Se pot folosi ori de câte ori achiziționăm produse, le putem personaliza ținând cont de ideile voastre, sunt foarte încăpătoare și vesele.

Dacă în trecut se foloseau foarte des pungile de plastic, oamenii și-au dat seama repede că nu sunt foarte prietenoase cu mediul și au trebuit să găsească soluții alternative, care să nu afecteze mediul în care trăim. Așa s-a ajuns la plasele din material textil, plase pe care le confecționăm și noi în cadrul Atelierului.

Așadar, cumpărând sacoșele confecționate în cadrul Atelierului Rafael, aveți grijă de mediul înconjurător, veți avea parte de o geantă cu model unicat și nu în ultimul rând, susțineți unitatea noastră economică socială, sprijinind persoanele cu dizabilități și asigurându-le în continuare un venit și un loc de muncă. Deci fapta dumneavoastră bună nu va rămâne fără ecou pentru că făuritori de bine, merită pe deplin răsplătiți.

Aveți o idee legată de un produs nou și nu știți cum să o puneți în practică? Noi suntem aici ca să vă ajutăm, vizitați-ne cu încredere la sediul fundației sau la nr de telefon 0799-727-276 și noi vom face tot ce putem pentru a vă pune ideea în practică.

Autorul articolului: Iulia Dănilă