Enter your keyword

Atelierul Rafael

Despre Atelierul Protejat

Atelierul Protejat Rafael este unul din cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundația noastra. A fost inființat în septembrie 2014, inițial cu un număr de 5 persoane cu dizabilitati angajate din rândul beneficiarilor Fundației, a ajuns în 2015, grație implementării Proiectului European “SES prin SES. Șanse Egale de Succes prin Structurile Economiei Sociale”, la un număr de 12 persoane cu dizabilități angajate și o capacitate de producție extinsă semnificativ.

Produsele noastre

– Lumânări, puteți alege dintr-o gamă foarte variată și de cea mai bună calitate;
– Servicii de Minitipografie (personalizări agende, pixuri, halate, tricouri etc.);
– Obiecte ornamentale, cusute și tablouri;
– Felicitări realizate manual personalizate;
– Insigne, brelocuri, magneți, mărțișoare și bijuterii;
– Alte servicii și produse la comandă.

De ce să cumpărați de la Atelierul Protejat Rafael?

– Produsele sunt realizate manual de persoanele cu dizabilități;
– Oferiți un loc de muncă și o șansă la o viață mai bună, mai independentă, pentru 12 persoane cu dizabilități.
– Beneficiați de facilitățile fiscale oferite de legea nr. 448/2006, dacă aveți peste 50 de angajați;
– Susțineți astfel integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități din comunitatea noastră;
– Toate fondurile obținute din vânzarea produselor sunt folosite pentru dezvoltarea Atelierului, cât și pentru susținerea Centrului de Zi, unde peste 72 de copii și adulți cu dizabilități beneficiază de sprijinul nostru specializat.

Reprezentați o companie care are peste 50 de angajați?

Cf. Legii Nr. 448/2006 aveți obligația ca minimum 4% din angajați să fie persoane cu dizabilități, în cazul în care nu îndepliniți acastă obligați sunteți obligați să plătiți 50% din salariu de bază minim brut pe țară înmulțit cu nr. de locuri neocupate de persoane cu dizabilități fie către Bugetul statului sau puteți încheia un contract de parteneriat în valoarea de aceași sumă cu o unitate protejată, precum Atelierul Protejat Rafael. După ce ați încheiat cotractul cu Atelierul nostrum, veți complete formularul 100 „Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de stat“ la poziția 25 pentru a declara la Fisc virarea sumelor datorate statutui către unitatea protejată.

În cazul în care ați plătit mai puțin către Atelierul Rafael decât suma datorată statului diferența o veți plăti către bugetul statului, iar în cazul în care ați plătit mai mult către Atelierul Rafael decât suma datorată statului diferența de sumă se va reporta pentru următoarele luni, scăzându-se din contribuția datorată bugetului statului.

Share