Atelierul Rafael

Despre Atelierul Rafael

Atelierul Protejat Rafael este unul din cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundația noastra. A fost inființat în septembrie 2014, inițial cu un număr de 5 persoane cu dizabilitati angajate din rândul beneficiarilor Fundației, a ajuns în 2015, grație implementării Proiectului European “SES prin SES. Șanse Egale de Succes prin Structurile Economiei Sociale”, la un număr de 12 persoane cu dizabilități angajate și o capacitate de producție extinsă semnificativ.

Produsele noastre

– Lumânări, puteți alege dintr-o gamă foarte variată și de cea mai bună calitate;
– Servicii de Minitipografie (personalizări agende, pixuri, halate, tricouri etc.);
– Obiecte ornamentale, cusute și tablouri;
– Felicitări realizate manual personalizate;
– Insigne, brelocuri, magneți, mărțișoare și bijuterii;
– Alte servicii și produse la comandă.

De ce să cumpărați de la Atelierul Rafael?

– Produsele sunt realizate manual de persoanele cu dizabilități;
– Oferiți un loc de muncă și o șansă la o viață mai bună, mai independentă, pentru 8 persoane cu dizabilități.
– Susțineți astfel integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități din comunitatea noastră;
– Toate fondurile obținute din vânzarea produselor sunt folosite pentru dezvoltarea Atelierului, cât și pentru susținerea Centrului de Zi, unde peste 72 de copii și adulți cu dizabilități beneficiază de sprijinul nostru specializat.