#Olume100%specială#Cu3,5%delatine

Dragi prieteni! Suntem încrezători la începutul acestui an, de aceea  vă mulțumim pentru faptul că ne sunteți aproape!

Să știți că termenul limită pentru depunerea Formularului 230 este 30 iunie 2020, însă, ne dorim să strângem cât mai multe și știm că ne veți ajuta! Ca și anul trecut, puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe care statul l-a încasat deja anul trecut din venitul realizat de voi. Pentru noi este foarte important să știți că anul trecut, beneficiarii fundației au avut în continuare acces gratuit la terapiile oferite de către specialiștii Rafael.

Ce bucurie pe chipul unui copil cu dizabițități, să ajungă la fundație și, cu o sclipire în ochi, să-și salute toți colegii. Apoi la plecare, cu aceeași sclipire, să salute din nou. La fel cum și un adult cu dizabilități vine cu dorința de a fi  alături de colegii lui. Acest lucru se întâmplă la Centrele de Zi Rafael, dar și în Atelierul Rafael, unde adulții cu dizabilități lucrează și realizează produse manual și învață să se ajute reciproc. Știți? Împreună contibuim la creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități!

Vrei să iei parte la cauza Fundației Rafael? Suntem convinși că dorești și anul acesta să mai adaugi o cărămidă MOV la turnul pe care îl construim împreună. Acest turn imaginar nu trebuie să fie neapărat înalt, ci să fie lat. Cât de lat? Tu decizi! Pentru că acolo se vede fiecare cărămidă așezată frumos și tu o vei recunoaște, văzând parcursul fiecărui beneficiar, încercând  să devină cât mai autonom.

Nu este nevoie de niciun ban în plus, ci doar să completezi Formularul 230!

Dacă simți bucurie să te implici social, ai mai jos unul dintre mijloacele eficiente pentru a face asta. De asemenea, ai și toate instrucțiunile necesare. Dacă mai ai nevoie de informații, vizitează-ne oricând sau contactează-ne telefonic! Vom fi fericiți să te primim și să ne cunoaștem și mai bine.

Ai avut venituri din salarii în 2019?

A. Descarci Formularul 230 și îl printezi. Completezi cu pixul toate câmpurile libere din secțiunea “I. Date de identificare a contribuabilului” (inclusiv număr de telefon, adresă de e-mail) cât mai lizibil!

De asemenea, din secțiunea “II.B.  Destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual pentru perioada 1 aprilie – 31 decembrie 2019, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii și a entităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii”, la “2. Susținerea unei entități nonprofit/unități de cult” poți alege să BIFEZI cu pixul a doua căsuță, privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ANI.

După aceasta, tot ce mai trebuie să faceți este să vă semnați în câmpul liber SEMNĂTURĂ CONTRIBUABIL.

După ce ai completat formularul poți:

• Să îl depui personal la sediul ANAF de care aparții.
  • Să îl depui personal sau să îl trimiți prin Poștă la sediul Fundației Rafael din Codlea (jud. Brașov), str. Libertății, nr. 22A.
  • Să îl depui la una din companiile noastre partenere, din Codlea, în urna sigilată destinată formularelor cu 3,5 % (ex. Happy Cafe, Magazinul Second-Hand de lângă Axente, Magazinul de Materiale de Construcţii al doamnei Taropa, Magazinul de legume fructe din cartierul Măgurii-  GAVRO, Amazing Flowers și MiraFarm).
  • Să îl trimiți scanat la adresa de e-mai: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.
  • Sună-ne la numărul de telefon 0799.727.276 și cu siguranță găsim noi o variantă să intrăm în posesia formularului.
B. Redirecționezi online prin contul tău de pe Spațiul Privat Virtual de pe www.anaf.ro accesând secțiunea COMPLETARE DOCUMENTE FORMULARUL 230, iar la secțiunea DESTINAȚIA SUMEI REPREZENTÂND PÂNĂ LA 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL completați astfel: bifați Susținerea unei entități non-profit/unități de cult, scrieți la Codul de Identificare Fiscală: 22165271, Contul bancar RO35RNCB0054090112470001 și Denumire Enitate Fiscală: Fundația Rafael.
  FOARTE IMPORTANT! Pentru a putea avea o evidență cu toate formularele care au fost redirecționate către noi, te rugăm să ne trimiți o copie scanată la adresa de mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.

CLICK AICI – DESCARCĂ FORMULARUL 230