Enter your keyword

3,5%

#Olume100%specială#Cu3,5%delatine

FB_IMG_1515486158329

Dragii noștri! Ne-am trezit vioi în zori de an și suntem nerăbdători să vă dăm două vești:  

1) termenul limită pentru depunerea formularelor 230 este 15 martie. Incitant, nu? 

2) din acest an puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe care statul l-a încasat deja anul trecut din venitul realizat de voi.  

Or fi bune, or fi rele aceste vești? Nu ne batem capul. Pentru noi important este că VOI sunteți buni și că împreună putem și în acest an să creștem calitatea vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Apropo, știți că anul trecut numărul celor care au beneficiat de terapie, consiliere, educație, îndrumare, sprijin din partea specialiștilor noștri pentru integrare a trecut frumușel de 100? Imaginați-vă! Împreună am ajutat 100 de semeni dragi să zâmbească, să crească frumos, să se dezvolte armonios, să fie mai fericiți. Da, noi împreună! Da, voi! Da, chiar tu!  

Vrei să fii și în acest an omul-erou și prieten al acestor foarte dragi oameni-eroi ai noștri? Suntem convinși că DA. Desigur, e foarte simplu să faci asta. Practic, deja ai făcut anul trecut: ai muncit și ți-ai platit dările către stat. Acum e nevoie doar să-i indici statului ce să facă pentru a da valoare și sens celor 3,5% din impozitul luat de la tine în decursul anului 2018. Niciun bănuț în plus, niciun bănuț în minus. 3,5% pentru suflet, pentru sens, pentru viață!  

Dacă simți bucurie să te implici social, ai mai jos unul dintre mijloacele eficiente pentru a face asta. De asemenea, ai și toate instrucțiunile necesare. Dacă mai ai nevoie de informații, vizitează-ne oricând sau contactează-ne telefonic! Vom fi fericiți să te primim și să ne cunoaștem și mai bine.

 

Ai avut venituri din salarii în 2018?

A. Descarci formularul 230 – CLICK AICI și îl printezi. Completezi cu pixul toate câmpurile libere din secțiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI (inclusiv număr de telefon, adresă de e-mail) cât mai lizibil! După aceasta, tot ce mai trebuie să faceți este să vă semnați în câmpul liber SEMNĂTURĂ CONTRIBUABIL.

După ce ai completat formularul poți:

  • Să îl depui personal la sediul ANAF de care aparții.
  • Să îl depui personal sau să îl trimiți prin Poștă la sediul Fundației Rafael din Codlea (jud. Brașov), str. Libertății, nr. 22A.
  • Să îl depui la una din companiile noastre partenere, în urna sigilată destinată formularelor cu 2 la sută (ex. Happy Cafe, Magazinul Second-Hand de lângă Axente,Magazinul de Materiale de Construcţii al doamnei Taropa, Magazinul de legume fructe din cartierul Măgurii-  GAVRO şi sala de fitness din Colorom).
  • Să îl trimiți scanat la adresa de e-mai: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.
  • Sună-ne la numărul de telefon 0799.727.276 și cu siguranță găsim noi o variantă să intrăm în posesia formularului.
B. Redirecționezi online prin contul tău de pe Spațiul Privat Virtual de pe www.anaf.ro accesând secțiunea COMPLETARE DOCUMENTE FORMULARUL 230, iar la secțiunea DESTINAȚIA SUMEI REPREZENTÂND PÂNĂ LA 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL completați astfel: bifați Susținerea unei entități non-profit/unități de cult, scrieți la Codul de Identificare Fiscală: 22165271, Contul bancar RO35RNCB0054090112470001 și Denumire Enitate Fiscală: Fundația Rafael.

 

 

        FOARTE IMPORTANT! Pentru a putea avea o evidență cu toate formularele care au fost redirecționate către noi, te rugăm să ne trimiți o copie scanată la adresa de mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.
Dacă ați completat deja Formularul 230 în beneficiul altei organizații, puteți completa Anexa Formularului 230 – CLICK AICI

 

 

Share