Voluntariat

Te invităm să dăruiești puțin din timpul, energia și bucuria ta într-unul din proiectele noastre. În schimb, poți primi zâmbete, șansa de a te descoperi pe tine însuți și de a pune umărul la crearea unei lumi speciale pentru copiii si adulții cu dizabilități din comunitatea din care și tu faci parte.

Avem nevoie de voluntari:

• La centrul de zi, pentru a-i ajuta pe beneficiarii noștri în programe de terapie ocupațională, precum și în activități de creativitate și de miscare (inclusiv kinetoterapie și masaj terapeutic).
  • La atelierul protejat, unde lucrează 12 persoane cu dizabilități, avem nevoie de voluntari pentru a ajuta la finisarea produselor fabricate, cum ar fi lumânări, bijuterii, decorațiuni, articole cusute și felicitări.
  • La evenimente de strângere de fonduri, care implică vânzarea produselor noastre și promovarea fundației.

În cazul în care dorești să devii un voluntar Rafael te rugăm să completezi formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întrevedere:

raluca

Raluca – voluntar

„În primul rând vin cu drag şi imi face plăcere să pot ajuta. De foarte mult timp am constatat că aş vrea să fiu voluntar şi să pot ajuta persoanele care au nevoie. Astfel, de aproape 2 ani sunt voluntară aici. Prin ceea ce fac alaturi de voi, îmi aduc o mică contribuţie la ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi. Consider că aceste persoane au nevoie de sprijinul şi ajutorul nostru necondiţionat şi atunci cand pot face ceva pentru ei simt că sunt împlinită sufleteste. O parte din sufletul meu este dat beneficiarilor şi mă înclin în faţa lor. Au tot respectul meu.”

alina

Alina – voluntar

„Fundaţia Rafael – prieteni, oameni buni, sufletişti şi talentaţi. Locul unde mă simt relaxată, liniştită şi unde am devenit mai bună.”

ruxandra

Ruxandra Oprică – Project Coordinator Community Aid Network (Reteaua CAN)

„Fiind printre cele mai active ONG-uri membre ale Reţelei CAN, Fundaţia Rafael a dovedit întotdeauna că prin parteneriate comunitare cu înstituţiile locale, scoli şi firme, se pot aduce rezultate benefice pentru întegrarea persoanelor cu dizabilităţi. În acest sens, Fundaţia Rafael reprezintă un model de bune practici in randul ONG-urilor şi mă bucur că de 4 ani de zile putem să promovăm şi lucrurile minunate care se întâmplă în Codlea!”

alexandra

Alexandra Ichim – Project Manager Projects Abroad

Pasiune, dorintă, perseverentă, implicare şi multă dragoste. Acestea sunt primele cuvinte care-mi vin în minte când mă gândesc la Centrul Rafael. Un loc minunat unde totul este posibil, unde fiecare persoană contează şi işi dezvoltă unicitatea lui, unde, cu toţii dau sens cuvintelor: “Împreună putem crea o lume speciala”. Rafael este mai mult decat un centru de zi, este o familie unde fiecare beneficiar, voluntar şi membru al staff-ului işi pune amprenta în dezvoltarea armonioasă şi plină de culori a acestui tot unitar, plin de dragoste, înţelegere şi entuziasm. Din prima zi când am început colaborarea cu Centrul Rafael, pentru noi, a fost o descoperire continua de lucruri noi, tehnici noi, oameni care au devenit parte din sufletele noastre şi din vieţile noastre, o lume incredibilă, în care inocenţa, sensibilitatea, creativitatea şi iubirea sunt pe primul plan. În toţi aceşti ani de existenţă, Centrul Rafael, ne-a demonstrat mereu că orice este posibil, ne-a învăţat să ne tratăm reciproc cu iubire, să ne acceptăm, să credem, să zâmbim, să trecem peste greutaţi şi să ne continuam drumul aşa cum este el scris pentru fiecare dintre noi. Pentru toate aceste lucruri, trebuie să multumim fiecarei persoane care a fost implicată în dezvoltarea acestui centru, cât de puţin sau pentru cât de scurt timp. În numele întregii echipe Projects Abroad Braşov, vă felicităm pentru întreaga muncă armonioasă şi echilibrată pe care o depuneţi şi vă dorim mult succes în continuare! ‘Împreună într-adevăr putem crea o lume specială! Mulţumim că existaţi!’

Anunțuri Voluntari