Testimoniale

silvia

Silvia – beneficiară

„Îmi place la fundaţie pentru că socializăm, suntem mai activi si aici ne ascuţim simţurile.”

adrian

Adrian – beneficiar

„Îmi place la fundaţie pentru că facem lucruri educative.”

alex

Alex – beneficiar

„Aici am posibilitatea să cos, să fac lumanări, să dansez si să fac lecţii.”

emilia

Emilia – beneficiară

„Aici cântăm, învăţăm piese de teatru, desenăm, facem felicitări, cercei, multe brăţări si lumânări.”

cami

Cami – beneficiară

„Mă simt bine, aici facem mărgele şi îmi place că merg la practică.”

marian

Marian – beneficiar

„Îmi place că aici facem lecţii, lumânări, pictură, coasem şi dansăm. Îmi place să fac curat în sală şi să-i ajut pe colegii mei.”

cristi

Cristi – beneficiar

„Pentru persoanele cu dizabilităţi, Fundaţia Rafael înseamnă o încadrare în societate şi cei care nu au o pregătire şcolară vor învăţa să citească, scrie si socotească. În plus, facem foarte multe lucruri frumoase pe care cei fără dizabilităţi n-ar putea să le facă. Pentru mine, o persoană cu dizabilităţi este o persoană normală.”

iulia

Iulia – beneficiar

„Fundaţia Rafael, un loc cald, înconjurat de profesionişti devotaţi şi de persoane cu dizabilităţi care iubesc, ştiu să trăiască frumos şi, mai ales, sunt dispuse să-ţi întindă o mână de ajutor fără să aştepte nimic în schimb. Este locul în care am învăţat să-mi depăşesc limitele şi din care după o zi plină de provocări, mă întorc cu zâmbetul pe buze…”

nelu

Mama beneficiarilor Nelu si Cristinel

„Am o părere bună despre Fundaţia Rafael, băieţilor le face plăcere să participe la activităţi.”

andrei

Mama beneficiarului Andrei

„Mă bucur tare mult ca există Fundaţia Rafael. Pentru mine, ca şi părinte, e foarte important că am puţin timp liber şi că mă pot bucura de progresele pe care le face Andrei (în limita posibilităţilor lui). Mulţumesc tuturor celor care se ocupa de ei şi ne oferă nouă, părinţilor, siguranţa că sunt bine acolo. Bucuria de pe chipul copilului meu că merge la Fundaţie spune tot: ştie că acolo se joacă, face logopedie, kinetoterapie, interacţionează cu ceilalţi copii, cântă etc. Este un plus faţă de ceea ce fac eu cu el acasa. Multumesc din suflet că existaţi!”

rodica

Sora beneficiarei Rodica

„Fundaţia Rafael înseamnă pentru Rodica şi pentru mine o speranţă că şi cei cu dizabilitati pot fi ca toti ceilalţi oameni normali. De aceea, îi sfătuiesc pe toţi cei care au persoane cu dizabilităţi să le mai dea o şansă să vadă că şi ei pot fi ca oricare dintre noi.”

dragos

Tatăl beneficiarului Dragoş

„Cunosc de aproximativ 2 ani o mare parte a membrilor care formează Fundaţia Rafael. Am numai cuvinte de laudă despre voluntarii şi angajaţii acestei minunate echipe de profesionişti. Apreciez felul şi modul lor de implicare în toate acţiunile în care sunt angrenaţi.”