Răzvan aleargă pentru Rafael

Proiectul “Alerg 100 de km pentru copiii și adulții cu sindrom Down sau cu autism” devine tot mai susținut de oamenii cu suflet mare. Răzvan Butum și-a asumat cu entuziasm rolul de fundraiser sportiv și va alerga toată distanța.

Efortul lui și al prietenilor săi donatori contribuie la dezvoltarea și la asigurarea continuității programelor terapeutice, de asistență și de educație derulate în centrele de zi ale Fundației Rafael.

Am primit cu multă bucurie oferta sportivului de a alerga pentru copilașii și adulții nostri și nu ne îndoim de succesul său. Cei care doriți să donați, puteți să o faceți fie vizitându-ne direct la sediul nostru din Codlea, str. Libertății, nr. 22A, fie depunând suma în contul Fundației Rafael: RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea, cu specificația: „Aleargă pentru Rafael! Îl susțin pe alergătorul Răzvan.”

Pentru fiecare kilometru alergat donația este de 20 de lei, iar dumneavoastră puteți rezerva câți kilometri doriți din cei 100 care vor fi parcurși de Răzvan în favoarea semenilor nostri.

E destul de simplu: Răzvan aleargă, ceilalți prieteni donează 20 de lei/km, terapiile sunt susținute financiar și calitatea vieții persoanelor cu sindrom Down sau cu autism crește.

Precum știți, Fundația Rafael există de 11 ani în Codlea și de atunci a crescut în continuu, astfel încât tot mai multe persoane cu dizabilități din localitate și din împrejurimi sunt asistate de noi. Nevoile de asistență și de terapie sunt mari și ne bucurăm să fim aici, într-o comunitate frumoasă și susținuți de oameni cu suflete mari.

Succes în cursă, Răzvan! Succes și prietenilor și donatorilor! Ce poate fi mai frumos decât să faci echipă pentru cauze nobile?

Lasa un comentariu